Login

Nederlands

Groep

Cerificatie

Wishlist

Zoeken

Continental

We zijn nu sterker

Merlett is nu Continental.

Het internationale technologiebedrijf werd opgericht in 1871 en levert oplossingen voor voertuigen, machines en transport. In 2018 genereerde het bedrijf een omzet van € 44,4 miljard en het biedt momenteel werk aan meer dan 244.000 mensen in 60 landen en markten. Onze expertise vormt een aanvulling op de business unit Industrial Fluid Solutions. Dit behoort tot het ContiTech-bedrijfsgebied binnen de Continental Corporation, waar het met meer dan 100 jaar ervaring de expert is in slangen voor alle industriële toepassingen. Deze omvatten olie- en gaswinning, voedsel, water, chemicaliën, farmaceutische producten, mijnbouw, machinebouw en vele andere sectoren. De business unit Industrial Fluid Solutions van Continental beschikt over uitgebreide knowhow in de verwerking van rubber en metaal en in thermoplasten.

Ga voor meer informatie naar: www.continental-industry.com.

 

Know-how

Twee werelden en één doel: onze klanten!

Als specialist in thermoplasten breiden we de materiaalkennis van Continental verder uit dan rubber. Verder versterken we de knowhow van het bedrijf op het gebied van het ontwerpen, verwerken en hanteren van thermoplasten voor industriële slangoplossingen. Daardoor kunnen we onze klanten gezamenlijk een nog breder productportfolio bieden. Onze gebundelde kennis zorgt voor een soepele overgang van een productleverancier naar een holistische leverancier van systemen en oplossingen voor industriële slangen.
De business unit Industrial Fluid Solutions en de Merlett Group – samen goed voor bijna 3000 werknemers op 40 locaties wereldwijd. Een solide basis om onze regionale aanwezigheid uit te breiden en wereldwijd nieuwe verkoopmarkten te ontwikkelen. Zo zorgen we ervoor dat de levering en kwaliteitsprestaties op het hoogste niveau blijven. De twee bedrijven spelen nu in hetzelfde team en maken onder één paraplu gebruik van elkaars expertise.

 


TOP